2017. január 5., csütörtök

Férfi(as) ékszerek

Manapság méltatlanul kevés szó esik az igazán elegáns, férfias ékszerekről, sajnos! És ezen a területen (is) elmaradásban vagyunk a fejlettebb országokhoz képest.

Mivel megrendelőink többsége Hölgy, vagy olyan férfi, aki szíve választottjának keres ékszert, ezért a kínálat és a választék is ebben az irányban erősödött.

Szerencsére kialakulóban van egy olyan kép az önmagára igényes, „gentleman” férfi ideálról, aki ruházatában valamint igényes egyedi ékszereiben figyelemre méltó, elegáns, de nem hivalkodó.

Milyen kiegészítőkre gondolok?

-    övcsat,
-    karperec,
-    nyakkendő csipesz,
-    pénzcsipesz,
-    nyaklánc,
-    mandzsettagomb, vagy egy
-    ékszer minőségű zsebkés.

Ezek kidolgozottsága és anyaga az egész egyszerű letisztult alapoktól (pl. ezüst, nemesacél) kezdődően elmehet az értékesebb fémek pl. aranyberakás, drágakőberakás irányába is. 

Kedvelt kiegészítők még a különleges csontok, agyarak, fosszíliák pl. mamutagyar is.

A lényeg, hogy egyediséget tükröző, erőt sugározó darabok legyenek!

A Hölgyek ékszeritől eltérően ezek a markáns kiegészítők inkább robusztusok, letisztult vonalvezetésűek és jobbára sokkal funkcionálisabbak.

Visszatérni látszik a pecsétgyűrűk divatja is, mely az utóbbi években méltatlanul merült a feledés homályába. Persze formailag inkább a modernebb kivitelűek, merész, formabontó egyedi stílusú darabok hódítanak.

Itt is fontos a személyre szóló formatervezés és az egyedi, kézi munka.

Igényes gentleman nem szeretne összetalálkozni máson a saját ékszerével!

Manapság nem ritkaság, hogy olyan férfiak keresnek fel megrendeléssel, akik saját bevallásuk szerint azelőtt nem voltak „ékszeresek”. De az egyediséghez és sárm-hoz bizony hozzá tartozik a férfi ékszer is!

Ahogy a Hölgyek egy életen át viselik a Férfitől kapott jegygyűrűt, úgy az urak is büszkén mutogatják a szeretett Nőtől kapott ékszerüket.

Merítsenek ötleteket néhány eddig elkészült munkáinkból!
Férfi ékszerek http://mihalovitsmanufaktura.hu

Férfi ékszerek

Férfi ékszerek

Férfi ékszerek

Férfi ékszerek

Férfi ékszerek

Férfi ékszerek

Férfi ékszerek
Szép napot kíván:
Mihalovits András
Ötvösmester
06-20-270-77-77
Műhely: 061-286-08-94

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése